Cum platesc

Informatii despre plata

Plata produselor se poate efectua atat in numerar cat si prin card debit / credit la livrarea produsului sau prin card debit / credit la plasarea comenzii online de pe site.

Toate comenzile plasate prin intermediul acestui site se achita in urmatoarele instrumente de plata:

  • Plata online

Comanda se achita cu cardul bancar prin intermediul EuPlatesc, euplatesc.ro. Pentru a finaliza plata este necesar sa completati un formular cu informatii despre cardul dumneavoastra, pe o pagina securizata. In cazul in care va fi necesara rambursarea unei plati in contul dumneavoastra, aceasta se va face conform regulilor procesatorului de plati, asa cum sunt publicate pe siteul sau (https://www.euplatesc.ro/),  iar intrarea efectiva a banilor inapoi in contul dumneavoastra poate dura, durata care este independenta de vointa noastra si care depinde de complexitatea cazului si de modul de comunicare dintre banca emitenta a cardului dumneavoastra si celelalte parti implicate in tranzactie.

  • Numerar / Card la livrare

Comanda se achita Livratorului in momentul in care va livreaza comanda prin inmanarea numerarului aferent sau, dupa caz, prin plata cu cardul la terminalul mobil de plata (POS Bancar) Costuri de transport

Livram gratuit oriunde in Romania pentru comenzi de minim 249 Lei

Pentru comenzi mai mici de 249 lei, pretul transportului este de 19 lei